Αξιοποιώντας με σεβασμό τα υγιεινά συστατικά των φρέσκων φρούτων, δημιουργήσαμε το 2019, μια σειρά παραδοσιακών αναψυκτικών από πολτοποιημένα ή αποχυμωμένα φρούτα, με την ονομασία CICADA.

Πρόκειται για έτοιμη συνταγή, σε 8 υπέροχες γεύσεις, για την επί τόπου παρασκευή αναψυκτικού. Το μόνο που χρειάζεται για να συνθέσετε τον ήχο της απόλαυσης, είναι, την αγαπημένη σας γεύση, νερό ή σόδα, πάγο και είστε έτοιμοι. Προσφέρετε στον εαυτό σας τον απολαυστικό ήχο του τζιτζικιού, σε κάθε αναψυκτικό που φτιάχνετε με CICADA!

Χαλαρώστε στην θέση σας και <<ακούστε>> τον ήχο του τζιτζικιού, του καλοκαιριού και της ανεμελιάς. Ταξιδέψτε στα ξέγνοιαστα παιδικά σας χρόνια και ,,αφεθείτε.. στην απόλαυση!!!

 

Στην σειρά περιλαμβάνονται και 4 προϊόντα με την ίδια γευστική εμπειρία(απόλαυση) αλλά με λιγότερες θερμίδες, μιας και έχει προστεθεί σε αυτά σιρόπι αγαύης αντί ζάχαρης!

Πρόκειται για ένα γλυκαντικό με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ελάχιστες θερμίδες αλλά την ίδια απόλαυση!!! Έτσι συνδυάζεται απόλαυση χωρίς τύψεις… όλες τις εποχές του χρόνου.

Κάθε μπουκάλι σπιτικού παραδοσιακού αναψυκτικού προσφέρει 25 μερίδες των 580ml στο ειδικό βάζο CICADA!